Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на http://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Баба Марта идва при самодейците от Крумовград

Баба Марта идва при самодейците от Крумовград

               По повод Деня на любителското творчество – 1 март, Общинска администрация и  НЧ „Христо Ботев 1914” – Крумовград  организират днес среща на различни поколения самодейци.

               За пореден път  кметът на общината Себихан Мехмед отдава нужното внимание на хората, които продължават дълголетната българска духовна традиция и представят общината на редица конкурси в страната и далеч зад нейните предели.

              С песни, танци и много талант самородните таланти ще сътворят  една жива пъстроцветна мартеница. Баба Марта ще завърже на всички мартенички за здраве и късмет..
               На импровизирана сцена  в  стола на СУ”В.Левски” ще пеят и танцуват  самодейците с вечно млад дух от групите „Млади сърца” при Пенсионерското дружество, „Пей сърце” към градското читалище, от вокалната група на Съюза на слепите, от фолклорните групи към читалищата в с.Аврен, Черничево и М.Девесил, от ансамбъл „Изворче”, от  тракийското дружество, от  група „Демет” към дружеството за турска култура и изкуство, танцьорите от клубовете по танци „Китка”, „Ритмика” и „Жарава”.

DSC 0356

Цветница 1

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 01 Март 2018
  • Посещения: 398

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с общината

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
minkrum@abv.bg

тел: 03641 / 71 13, 75 22
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00

Къде се намираме: