Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на http://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Проекта за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Крумовград.

Във връзка с чл. 26, ал. 2 от Закона за нормативните актове, в 30 - дневен срок от публикуване на настоящото обявление на интернет страница на общината www.krumovgrad.bg  Община Крумовград предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по Проекта за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Крумовград

   Предложенията и становищата могат да се депозират на служебен електронен адрес на община Крумовград Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.')">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в деловодството на община Крумовград на адрес пл. България № 5.

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 24 Януари 2018
  • Посещения: 88

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с общината

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
minkrum@abv.bg

тел: 03641 / 71 13, 75 22
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00

Къде се намираме: