Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Ден на розовата фланелка

 Многообразие от инициативи и дейности бяха реализирани в училищата за отбелязване на Световния ден против тормоза и агресията в училище. Розови балони, ученици с розови тениски, плакати и постери с позитивни послания, интерактивни презентации бяха част от представените конкурсни материали по повод обявения конкурс за отбелязване на Деня на розовата фланелка.

            Членове на комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни оцениха изпратените конкурсни материали от училищата: СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград, ОУ „Н. Й. Вапцаров“ с. Подрумче,  НУ „Васил Левски“ с. Звънарка, мах. „Козино“, ОУ „Н. Й. Вапцаров“ с. Горна Кула и ОУ „Иван Вазов“ с. Поточница.

За най-оригинална идея „кутия на приятелството“, в която учениците поставят своите позитивни послания за съпричастност и взаимопомощ в името на приятелството на I-во място са класирани учениците от НУ „Васил Левски“ с. Звънарка, мах. „Козино“.

            Втори в класирането са учениците от IX В  на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград, които пресъздадоха  във видео-материал „вербална агресия в учебен час на група ученици към свой съученик“.

            Всички ученици и учители от ОУ „Н. Й. Вапцаров“ с. Подрумче, обединени срещу насилието и тормоза, се включиха с многообразни дейности и се класираха на трето място.  

            Класираните участници са наградени с грамота за участие и организирано посещение на природни и/или исторически обекти в рамките на областта.

my photo collage 62 1

my photo collage 62

my photo collage 62 2

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 18 Март 2024
  • Посещения: 90

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map