Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Във връзка с отбелязване на Международния ден на Земята и предстоящите Великденски и Майски празници, общинска администрация – Крумовград организира пролетно почистване на град Крумовград

ПРИЗИВ           

            УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Във връзка с отбелязване на Международния ден на Земята и предстоящите Великденски и Майски празници, общинска администрация – Крумовград  организира пролетно почистване на град Крумовград в периода 1 април – 10 април 2022г.

Призоваваме всички жители, домоуправители, институции, фирми и предприятия да вземат активно участие, като почистят районите, където живеят, работят или минава свободното им време.

Сега е момента да почистим дворовете, междублоковите пространства, градинки, тротоари, паркинги, спортни и детски площадки  – всички места, с които е свързан нашия живот. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим градът ни по-чист, по-уютен и приветлив.

В рамките на кампанията работници към МД „Чистота“ ще почистват бреговете на река Крумовица, улици, междублокови пространства и замърсени площи.

Призоваваме Ви, събраните битови отпадъци да се поставят в наличните съдове за отпадъци; строителните материали да бъдат събирани в чували,  а клоните от кастренето на дърветата и едрогабаритните отпадъци - до най-близко разположените контейнери. Организацията по извозването на събраните отпадъци ще бъде осъществена от МД „Чистота“ към общинска администрация - Крумовград.

С участието на всеки един от нас ще демонстрираме своята ангажираност в поддържането на нашия град чист и красив!

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 31 Март 2022
  • Посещения: 592

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map