Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Коледари при кмета на Крумовград

              Кметът на Крумовград Себихан Мехмед посреща коледари

               Какво е Коледа без трепетни очаквания, без песните и наричанията на коледарите?

               Отговорът на този въпрос са широките усмивки на най-скъпите гости, които посрещна кметът на община Крумовград Себихан Мехмед – малките коледари и сурвакари от подготвителните групи на ДГ „Юрий  Гагарин“ и ДГ „М.Палаузов“ в Крумовград.

             Децата поздравиха кмета, зам.кмета с ресор „Образование“ и служителите от администрацията с много песни и стихотворения, като след всяко пожелание дружината коледари наричаше „Да бъде“, а  сурвакари пожелаха на кмета здраве, успехи  и берекет.

             Малчуганите получиха много заслужени аплодисменти, лакомства и подаръци от г-жа Мехмед и пожелания да са здрави, да растат щастливи и да намерят под елхата мечтаните  подаръци от Дядо Коледа. Като само ден преди това с добрия старец градоначалникът на Крумовград присъства на тържествата в детските заведения и отново дари щедро всички деца.

             Децата отправиха благодарност към кмета на общината за щедрите подаръци с думите „Благодарим от сърце - не е важно какво ще получиш,  важно е какво ще дадеш!“ и дадоха всичко от себе си, за да ни доближат до традицията, да внесат коледния дух в сивия ни делник, а ние им подаряваме обичта си и се радваме да ги  направим щастливи.

1 2

3 3

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 22 Декември 2021
  • Посещения: 583

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map