Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Oбяви за конкурси за Деня на община Крумовград

        По повод  Деня на общината – 6 октомври, община Крумовград

 

                                              организира

КОНКУРС ЗА поезия, ПРОЗА и ДЕТСКА РИСУНКА

  „МОЯТ роден край“

          В конкурса могат да вземат участие деца и ученици в следните възрастови групи: деца до 7 години;  І-ІІ клас;  ІІІ-ІV клас; V-VІ клас; VІІ-VІІІ клас; IX-XII клас.
         Допустими за участие в конкурса за рисунка са произведения с формат 35 х 50 см, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел.

         Творбите – стихотворения, разкази, есета се представят във формат Word, с шрифт Times New Roman, пункт 12. Произведения, които не отговарят на темата няма да бъдат разглеждани.

         Всеки участник трябва да посочи на гърба на своето произведение следните данни: име, презиме, фамилия, възраст, училище, име на ръководителя, телефон за връзка.


         Организаторите очакват произведенията на участниците до 05 октомври 2020 г. в деловодството на общината.
         Резултатите ще бъдат обявени на 06 октомври 2020 г. /вторник/ - Деня на община Крумовград.

 

   ОБЩИНА  КРУМОВГРАД 

организира

 фото конкурс „МОЯТ роден край“,

посветен на  Деня на общината – 6 октомври

             Конкурсът има любителски характер. В него могат да участват жители на общината над 16 години. Всеки един участник ще има възможност да покаже, как вижда града ни и общината, пречупени през неговия обектив. Участниците имат право да предоставят до 3 /три/ авторски снимки.Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG. Всеки участник представя снимките на фотохартия в размер 10/15см (стандартен размер) или 20/30см и на магнитен носител.

             Не се допускат творби не по темата на конкурса, селфита, фотоколажи, както и снимки, които съдържат допълнително прибавени графики.

             Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: име на автора фотограф; година на раждане; адрес, имейл и телефонен номер.

             Фотографиите се представят до 05 октомври 2020 г. в деловодството       на            общината.
             Компетентно жури ще определи победителите, както и снимките, които да бъдат включени в изложбата, посветена на празника на община Крумовград.
             Печелившите ще бъдат поканени на тържествено връчване на  наградите  на 06 октомври 2020 г. /вторник/ - Деня на община Крумовград.

 


Kласиралите се на I, II, III място ще получат парични награди.

Предоставяйки фотография за участие в конкурса, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги публикуват на хартия или в електронен формат, да бъдат част от календар на Общината, да бъдат включвани в изложби, свързани с община Крумовград.

Тагове: Обяви

  • Публикувана на 24 Септември 2020
  • Посещения: 1157

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map