Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

наградени от кмета на общината ученици, послучай 24 май

Награди за изявени ученици от кмета на община Крумовград в навечерието на 24 май

                 Различен, но вълнуващ празник, организиран от община Крумовград, събра учители, ученици, родители в градския парк в навечерието на Деня на славянската писменост, на българската просвета и култура – 24 май.

                По традиция, всяка година по това време кметът на общината Себихан Мехмед награждава абитуриенти и изявени ученици.  Създалото се извънредно положение в страната, причинено от пандемията на корона вируса и забраната за организиране на масови мероприятия, тази година промени сценария на празничните дни - без шествие и емоционална програма, но въпреки скромното тържество, емоции и този път не липсваха, защото успехите на нашите талантливи деца създадоха бурни емоции у присъстващите и изключителна гордост у родителите.

                С грамоти и парични награди кметът на общината Себихан Мехмед, награди абитуриентките от СУ „В.Левски“-Крумовград Стела Бобова, Магдалена Бояджиева и Йоана  Дереджиева за пълен отличен успех от  гимназиалния етап на обучение и много добро представяне  в различни олимпиади и конкурси. За отлично представяне на областни олимпиади и национални състезания и конкурси с грамоти и парични награди бяха наградени 10 изявени ученици от СУ „В.Левски“ в Крумовград:

  1. Анастасия Александрова Маджарова - ученичка от 10 клас на СУ „Васил  Левски“ гр. Крумовград за I място на областния турнир по математика „Перперикон“, II място в Конкурс „Училище на бъдещето!“- рисунка, I място на областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда и предложена за националния кръг, I място на областния кръг на олимпиадата по астрономия и предложена за националния кръг, Класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание по български език и литература „Стъпала на знанието“,
  2. Николина Александрова Маджарова - ученичка от 8 клас на СУ „Васил  Левски“ гр. Крумовград  за VI-то място от националния кръг на състезанието по немски език и Отлично представяне на областния кръг на олимпиадата по физика.
  3. Ванеса Младенова Моллова - ученичка от 8 клас на СУ „Васил  Левски“ гр. Крумовград  за I място на областния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование, I място на областния кръг на олимпиадата по физика, II място на областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда, Класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание па български език и литература „Стъпала на знанието“.
  4. Ясемин Тахсин Ибрям - ученичка от 7 клас на СУ „Васил  Левски“ гр. Крумовград за I място на областния кръг на олимпиадата по  физика и предложен за участие в националния кръг.
  5. Дарина Неделчева Димитрова - ученичка от 5 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място, златен медал на Националния математически турнир „Иван Салабашев”, II място на областния турнир по математика „Перперикон“, I място на Националното коледно математическо състезание, I място на областния кръг на олимпиадата по астрономия, III място  на областния кръг на олимпиадата по български език и литература, Класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание по български език и литература „Стъпала на знанието“ и Отлично представяне на  финалния кръг на национално състезание па български език и литература „Любословие“.
  6. Елфиде Исмаил Шериф - ученичка от 5 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място на областния турнир по математика „Перперикон“, II място, сребърен медал на Националния математически турнир „Иван Салабашев”, III място на областен конкурс „Букет“ и класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание па български език и литература „Стъпала на знанието“.
  7. Демир Орхан Хаджъисмаил - ученик от 2 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място, златен медал на Националния математически турнир „Иван Салабашев“.
  • Милена Георгиева Георгиева - ученичка от 1 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място, златен медал на Националния математически турнир „Иван Салабашев” и класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание на СБНУ.
  • Елван Мехмед Чаирлъ - ученичка от 1 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място, златен медал на Националния математически турнир „Иван Салабашев” и класирана за финалния кръг на прекъснатото национално състезание на СБНУ.
  1. Радосвета Камелиева Шопова - ученичка от 9 клас на СУ „Васил Левски“ гр. Крумовград за I място на областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда, отлично представяне на областния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование, отлично представяне на областния кръг на олимпиадата по български език и литература, I място в конкурс “Обичам те Българийо!“за колаж и II място на областния турнир по  математика „Перперикон“.

                  Наградени бяха и участниците в обявения от общината конкурс за рисунка, за лично творчество и презентация  за ученици от I до XII  клас, посветен на 24 май с теми: „Моето училище“ и „ За учителя с любов“.

 IMG 20200522 140747 1

IMG 20200522 142445

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 22 Май 2020
  • Посещения: 986

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map