Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Уважаеми учители, госпожи и господа

24 mai             

  Уважаеми учители, госпожи и господа,

               За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай 24 май – Деня на славянската писменост, на българската просвета и култура!

               На този свят ден, всички ние се обединяваме около езика и писмеността, вярваме в силата на духовността, защото народността не пада там, гдето знаньето живей”! А то – знанието, пребъдва през вековете благодарение на всички онези духовници и учители, които носят в себе си зрънцето светлина и нестихващия порив към съвършенство.

               Празникът на светите братя Кирил и Методий е повод за пореден път да Ви поздравя и засвидетелствам уважение към Вас, учителите, които с любов и грижа разтваряте пред нашите деца не само вратите на детската градина и училището, не само безкрайните хоризонти на знанието, творчеството  и духовността, но и сърцата си.

              Поклон пред всички Вас – уважаеми учители, пред силата на Вашия професионализъм и усилия да съхранявате родния език и  духовност, да възпитавате младото поколение! Приемете моята искрена благодарност, за това че не прекрачвате училищния праг с равнодушно сърце, а предавате своите знания, мъдрост и всеотдайна любов на стотици деца – днешни и бъдещи строители, лекари, учители, достойни граждани на България, на община Крумовград.

             Вярвам, че признателността на вашите  възпитаници, на техните родители, на цялата общественост е най-голямата награда за безсънните нощи, за среброто в косите, за всеотдайността.

             Днес в навечерието на празника, Ви пожелавам от все сърце, да бъдете здрави, да съхраните енергията, надеждата и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия!

           Честит празник!

 

 

                                                                                            СЕБИХАН  МЕХМЕД

                                                                                КМЕТ НА ОБЩИНА КРУМОВГРАД

 

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 22 Май 2020
  • Посещения: 656

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map